top of page

Onze workshops en coachingsessies

Your World is er voor álle zorgverleners

Of je nu als leidinggevende voor een zorgorganisatie werkt, een zorgprofessional of een mantelzorger bent.

Your World is er voor álle zorgverleners van Nederland!

Healthy Mind Workshops

Workshops voor zorgorganisaties

Your World is ontwikkeld voor zorgorganisaties (ziekenhuisafdelingen, huisartsenpraktijken, kinderdagverblijven, verpleeghuizen, thuiszorgteams, wijkteams, enz.) die iets willen doen aan de mentale veerkracht van hun medewerkers (burn-out preventie in het bijzonder) en tegelijkertijd een steentje willen bijdragen aan een duurzame wereld.

Om medewerkers op weg te helpen verzorgen wij workshops: Healthy Mind Workshops.

​Voor organisaties die na de workshop met het team verder willen werken aan een vitale en duurzame toekomst, kunnen wij een Healthy Mind Story maken. De Healthy Mind Story vat samen hoe medewerkers op het werk (op een leuke manier) invulling zouden willen geven aan ingrediënten van de Healthy Mind Platter.

Online Healthy Mind Workshop

 • Duur workshop: 60-90 minuten

 • Aantal deelnemers: 10-20

 • Type workshop: gesloten bijeenkomst

 • Duur licentie voor de app: 3 maanden

 

Met deze online workshop bieden we deelnemers handvatten voor het behouden van ‘veerkracht’ in een hectische en veeleisende wereld. Dit doen we door het stimuleren van duurzame gewoontes die goed zijn voor mens en natuur.

 

De basis voor de workshop is de Healthy Mind Platter. Het bepalen van de juiste dagelijkse ‘dosis’ ingrediënten uit de Healthy Mind Platter geeft deelnemers de veerkracht die ze nodig hebben om uitdagingen (thuis en op het werk) beter het hoofd te bieden.

 

Tijdens de workshop maken deelnemers kennis met de Your World app en krijgen ze op een leuke manier inzicht in wat zij nodig hebben voor een gezond(er) brein.

€ 350,-

Per workshop

Excl. BTW

Healthy Mind Workshop

Op aanvraag

Healthy Mind Workshop

Fysieke Healthy Mind Workshop

 • Duur workshop: in overleg

 • Aantal deelnemers: in overleg

 • Type workshop: gesloten bijeenkomst

 • Duur licentie voor de app: in overleg
   

Met deze fysieke workshop (op een locatie naar voorkeur) bieden we deelnemers handvatten voor het behouden van ‘veerkracht’ in een hectische en veeleisende wereld. In tegenstelling tot de online workshop gaat de manier waarop we invulling geven aan de fysieke workshop in overleg. U kunt daarbij gebruik maken van onze reeds opgedane kennis en expertise.

Healthy Mind Story (optioneel)

De Healthy Mind Story vat na de workshop samen hoe medewerkers op het werk (op een leuke manier) invulling zouden willen geven aan ingrediënten van de Healthy Mind Platter. Dit helpt om na de workshop, met uw team, goede ideeën ook echt om te zetten in daden!

€ 75,-

Per workshop

Excl. BTW

Per workshop

Excl. BTW

Workshops voor zorgprofessionals

Je vindt het zelf waarschijnlijk vanzelfsprekend dat je als zorgprofessional goed voor anderen zorgt. Maar zorg jij eigenlijk wel goed genoeg voor jezelf? Om jouw zorg te kunnen (blijven) leveren, is het belangrijk dat je óók goed voor jezelf zorgt!

Wil jij zo goed mogelijk in je vel zitten in een hectische en veeleisende wereld? Wil jij stress en burn-out klachten voorkomen? Dan is Your World iets voor jou!

Om je op weg te helpen verzorgen wij Online Healthy Mind Workshops. Je kunt je inschrijven voor een groepssessie of een ‘één op één coachingsessie’ als je dat fijner vindt.

€ 25,-

Per persoon

Excl. BTW

Healthy Mind Workshop

Online Healthy Mind Workshop -groepssessie

 • Duur workshop: 60-90 minuten

 • Minimum aantal deelnemers: geen

 • Maximum aantal deelnemers: 10

 • Type workshop: open bijeenkomst

 • Duur licentie voor de app: 3 maanden
   

Met deze online workshop bieden we jou handvatten voor het behouden van ‘veerkracht’ in een hectische en veeleisende wereld. Dit doen we door het stimuleren van duurzame gewoontes die goed zijn voor jou en voor de planeet.

 

De basis voor de workshop is de Healthy Mind Platter.

 

Tijdens de workshop maak je kennis met de Your World app en en krijg je op een leuke manier inzicht in wat jij nodig hebt voor een gezond(er) brein.

€ 60,-

Per persoon

Excl. BTW

Healthy Mind Workshop

Online Healthy Mind Workshop –één op één coachingsessie

 • Duur sessie: 60 minuten

 • Aantal deelnemers: 1

 • Duur licentie voor de app: 3 maanden
   

Als je liever een individueel ‘één op één’ gesprek hebt, kan dat natuurlijk ook. We doorlopen dan dezelfde stappen als de groepssessie, maar dan zonder andere mensen erbij.

€ 50,-

Per persoon

Excl. BTW

Healthy Mind Workshop

Online Healthy Mind Workshop –één op één coachingsessie (zonder app)

 • Duur sessie: 60 minuten

 • Aantal deelnemers: 1

 • Duur licentie voor de app: 0 maanden
   

Heb je de app al (gebruikt) en heb je zin om onder begeleiding verder te werken aan je veerkracht? Kies dan voor deze optie.

Healthy Mind Platter - veerkracht - mentale veerkracht - mentaal welzijn - voorkomen van stress -

vitaliteitssessie - vitaliteitsworkshop - workshop - training - coaching

zorgorganisaties - zorgprofessionals - zorgouders - ouders van zorgintensieve kinderen - mantelzorgers

bottom of page