HMP timein.JPG
Logo Erasmus MC new.JPG

Team challenge

" Grenzen stellen. Zo doe je dat! "

In de vorige challenge ('eigenlijk ben ik best okay!') heb je geleerd om tevreden te zijn. Nu mag je vanuit die tevredenheid grenzen gaan stellen.

 

In deze challenge leer je grenzen stellen aan wat mensen van je vragen en leer je manieren waarop je grenzen kunt aangeven. Ook zal je ervaren dat je omgeving vaker begrip heeft voor jouw grenzen dan je zelf denkt. Met het stellen van grenzen krijg je meer zelfvertrouwen, ben je meer tevreden en heb je meer energie over om invulling te geven aan behoeften die bijdragen aan jouw veerkracht en geluk. Wij hopen dat je dit mooie beroep op deze manier langer vol kunt houden.

 

We mogen je alvast vertellen dat er in deze challenge een aantal ‘mollen’ op de afdeling rondlopen die jouw grenzen zullen opzoeken. Aan jouw de taak om deze ‘mollen’ te identificeren en jouw grenzen op deze momenten goed te bewaken. We zijn benieuwd!

 

Zorg dat je de stempelkaart bij de hand hebt. Het is belangrijk dat je de challenges speelt in de volgorde van de stempelkaart en dat je de challenge pas start op de aangegeven datum.

 

Heb je vragen of nog geen activatiecode van de app? Laat het ons weten.

De ambassadeurs

(Elly, Lotte, Dianne en Karin)